Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retourneren & Ruilen

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan het geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

 • Let op: Retourneren is voor eigen rekening.
 • Als u heeft besteld boven de €75,- met gratis verzending en u stuurt een gedeelte van uw bestelling retour (de producten die u houdt en de waarde is daarvan onder de €75,-), verrekenen wij de verzendkosten als nog. Houdt hier rekening mee. 
 • Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden.
 • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
 • Indien je een product wilt retourneren dien je dit vooraf aan te geven via [email protected]. Wacht op bevestiging van retour. De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
 • Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour.
 • Bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL of DHL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode of email. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.
 • De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug. Let op; verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Ruilen

 • Als het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, dan kunt u dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig).
 • De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail [email protected] kenbaar gemaakt te worden.
 • Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is kunt u de artikelen naar ons retour zenden.

Let op: De artikelen dienen ongebruikt te zijn.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Klachten

Ben je niet tevreden? Wij horen het graag. Voor het aanmelden van een klacht kun je een mail sturen naar [email protected]. Wij verzoeken je om de klacht binnen 7 dagen per e-mail aan ons kenbaar te maken. Wij zullen, in overleg, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Vermeld in je mail het ordernummer & telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De verzendkosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor je eigen rekening. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.